Agenda IETF100: cfrg
agenda-100-cfrg-02

Meeting Agenda Crypto Forum (cfrg) RG
Title Agenda IETF100: cfrg
State Active
Other versions plain text
Last updated 2017-11-13

Meeting Agenda
agenda-100-cfrg

CFRG - Crypto Forum Research Group

IETF 100, Singapore
Wednesday, November 15, 2017, 15:20-16:50 (UTC + 8)


15:20 - Chairs' update.

15:30 - Stanislav Smyshlyaev, "Re-keying Mechanisms for Symmetric Keys" (20 mins)
        draft-irtf-cfrg-re-keying-08.txt

15:50 - Paul Hoffman, "The Transition from Classical to Post-Quantum Cryptography" (10 mins)
        draft-hoffman-c2pq-02.txt

16:00 - Benjamin Kaduk, "SPAKE2, a PAKE" (10 mins)
        draft-irtf-cfrg-spake2-04.txt

Other (non RG) work
===================

16:10 - Dan Harkins, "PKEX (Public Key Exchange)" (15 mins)
        draft-harkins-pkex-04.txt

16:25 - Bryan Ford, "Cryptographically traversable blockchains (or “SkipChains”)" (15 mins)

16:40 - AOB (10 mins)

16:50 - Meeting ends