Agenda IETF102: rtgwg
agenda-102-rtgwg-06

Meeting Agenda Routing Area Working Group (rtgwg) WG
Title Agenda IETF102: rtgwg
State Active
Other versions plain text
Last updated 2018-07-16

Meeting Agenda
agenda-102-rtgwg

   
Monday, 16 July 2018

15:50-17:50     Afternoon Session II; Room Name: Place du Canada

RTG    rtgwg       Routing Area Working Group

Chairs: Jeff Tantsura, Chris Bowers

WG Status Web Page: http://tools.ietf.org/wg/rtgwg/

1) 15:50-16:10 - WG Status Update
Jeff Tantsura, Chris Bowers
20 minutes

2) 16:10-16:25 - draft-mirsky-rtgwg-oam-identify
Greg Mirsky (remote)
15 minutes

3) 16:25-16:40 - draft-templin-atn-bgp
Fred Templin
15 minutes

4) 16:40-16:50 - draft-ding-rtgwg-arp-yang-model
Robert Wilton
10 minutes

5) 16:50-17:00 - draft-ietf-rtgwg-policy-model
Yingzhen Qu
10 minutes

6) 17:00-17:10 - draft-asechoud-rtgwg-qos-model;
draft-asechoud-rtgwg-qos-oper-model
Aseem Choudhary
10 minutes

7) 17:10-17:25 - draft-lee-rtgwg-actn-applicability-enhanced-vpn
Young Lee
15 minutes

8) 17:25-17:40 - draft-song-ntf-02
Robin
15 minutes

9) 17:40-17:50 - Coordination of Network Management Evolution
Ignas Bagdonas (OPS AD)
10 minutes

Wrap Up
------------------------------------------------------------------
Thursday, 19 July 2018,  0930-1200

09:30-12:00     Morning Session I

RTG    rtgwg       Routing Area Working Group ; Room Name: Laurier

Chairs: Jeff Tantsura, Chris Bowers

WG Status Web Page: http://tools.ietf.org/wg/rtgwg/

---CUPS slot:
1) 09:30-09:45 - draft-cuspdt-rtgwg-cu-separation-bng-architecture;
draft-cuspdt-rtgwg-cu-separation-bng-protocol Michael 15 minutes

2) 09:45-10:05 - draft-wadhwa-rtgwg-bng-cups
Sanjay Wadhwa
20 minutes

3) 10:05-10:20 - CUPS architecture discussion/authors of 1) and 2)
15 minutes

---end CUPS slot

4) 10:20-10:30 - draft-yan-rtgwg-srv6-constrain-analysis
Yansen
10 minutes

5) 10:30-10:45 - draft-hu-lsr-network-automatic-optimization
ZhiBo Hu
15 minutes

6) 10:45-10:55 - draft-allan-pim-sr-mpls-multicast-framework
Dave Allan
10 minutes

---SD-WAN slot:
7) 10:55-11:15 - draft-dm-net2cloud-gap-analysis
Linda Dunbar
20 minutes

8) 11:15-11:40 - ONUG Open SDWAN Exchange, OSE API Interworking progress
Steve Wood (on behalf of ONUG)
25 minutes

9) 11:40-12:00 - discussion

---end SD-WAN slot

Wrap Up:

Chairs:    Jeff Tantsura (jefftant.ietf@gmail.com)
           Chris Bowers (cbowers@juniper.net)
Secretary: Yingzehn Qu (yingzhen.ietf@gmail.com)