Agenda IETF105: roll
agenda-105-roll-01

Meeting Agenda Routing Over Low power and Lossy networks (roll) WG
Title Agenda IETF105: roll
State Active
Other versions plain text
Last updated 2019-07-16

Meeting Agenda
agenda-105-roll

   +--------------------------------------------------------------------------------+
|                              Agenda ROLL IETF 105                              |
|                                                                                |
|                Wednesday Morning session I, July 24, 2019 (EDT)                |
|                                                                                |
+--------------------------------------------------------------------------------+
|          Time          |               Topic               |     Presenter     |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
|  10:00 - 10:05 (5 min) |             WG Status             |     Ines/Peter    |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
| 10:05 - 10:15 (10 min) |   draft-ietf-roll-dao-projection  |      Pascal       |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
| 10:15 - 10:25 (10 min) |   draft-ietf-roll-unaware-leaves  |       Pascal      |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
| 10:25 - 10:35 (10 min) |   draft-ietf-roll-nsa-extension   |      Georgios     |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
| 10:35 - 10:50 (15 min) |      draft-rahul-roll-mop-ext     |  Rahul (remotely) |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
| 11:50 - 11:00 (10 min) | draft-thubert-roll-turnon-rfc8138 |       Pascal      |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
| 11:00 - 11:55 (55 min) |      Discussion on ROLL-BIER      |   Pascal/Carsten  |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+
|  11:55 - 12:00 (5 min) |              Open Mic             |      Everyone     |
+------------------------+-----------------------------------+-------------------+