Agenda for ICE at IETF-96
agenda-96-ice-4

Meeting Agenda Interactive Connectivity Establishment (ice) WG
Title Agenda for ICE at IETF-96
State Active
Other versions plain text
Last updated 2016-07-12

Meeting Agenda
agenda-96-ice

             IETF-96, Berlin, Germany
          
=====================================================

   Interactive Connectivity Establishment (ICE) WG
          
=====================================================
          
** AGENDA **
          
   
Chairs: Ari Keränen (ari.keranen@ericsson.com)
        Peter Thatcher (pthatcher@google.com)

                    
Thursday, July 21, 2016 (Schoeneberg), 10:00-12:30  (150 mins)
==============================================================
          
10:00-10:15 Introduction and Status Update (15 mins, Chairs)

10:15-11:15 ICEbis (60 mins, Christer Holmberg)
          
        draft-ietf-ice-rfc5245bis

11:15-11:30 ICE and STUN Timing Experiments for WebRTC 
            (15 mins, Cullen Jennings)

        draft-jennings-ice-rtcweb-timing

11:30-12:15 Trickle ICE (45 mins, Emil Ivov)
          
        draft-ietf-ice-trickle

12:15-12:30 Proposals for ICE improvements (15 mins, Peter Thatcher)
 
        draft-thatcher-ice-network-cost 
        draft-thatcher-ice-renomination
        draft-thatcher-ice-remove-candidate