Agenda for ROLL at IETF-96
agenda-96-roll-7

Meeting Agenda Routing Over Low power and Lossy networks (roll) WG
Title Agenda for ROLL at IETF-96
State Active
Other versions plain text
Last updated 2016-07-19

Meeting Agenda
agenda-96-roll

   AGENDA ROLL - IETF 96

15:50-17:20     Wednesday Afternoon session II

Time: 90 minutes

Topic                                                                          
    Time                        Presenter

Status of the working group  -----------------------------------------------
15:50  - 15:52  (2 min.) --------- Peter/Ines

Use of rpl info draft -  draft-ietf-roll-useofrplinfo ----------------------
15:52  - 16:10  (18 min.) -------- Michael Richardson

DIS Modifications - draft-gundogan-roll-dis-modifications ------------------
16:10  - 16:20  (10 min.) -------- Cenk G√ľndogan

Source-Routed Multicast for RPL - draft-bergmann-bier-ccast ----------------
16:20  - 16:35  (15 min.) -------- Carsten Bormann

Mpl Forwarder select - draft-vanderstok-roll-mpl-forw-select ---------------
16:35  - 16:45  (10 min.) -------- Peter van der Stok

AODV-RPL - draft-satish-roll-aodv-rpl --------------------------------------
16:45  - 16:55  (10 min.) -------- Charles Perkins

No-Path DAO Problem Statement - draft-jadhav-roll-no-path-dao-ps-00 --------
16:55  - 17:05  (10 min.) -------- Rahul Jadhav

Charter discussion + AOB ---------------------------------------------------
16:05  - 17:20  (15 min.) -------- Peter and Ines