agenda-interim-2020-nmrg-03-nmrg-01-05

Meeting Agenda Network Management (nmrg) RG
Title
State Active
Other versions plain text
Last updated 2020-04-14

Meeting Agenda
agenda-interim-2020-nmrg-03-nmrg-01

   NMRG Virtual Meeting April 2020
Tuesday 14-04-2020 14:00-17:00 Paris time

Useful links:
* Agenda: https://datatracker.ietf.org/doc/agenda-interim-2020-nmrg-03-nmrg-01/
* Materials:
https://datatracker.ietf.org/meeting/interim-2020-nmrg-03/session/nmrg * Webex:
https://ietf.webex.com/ietf/j.php?MTID=m806e98f7f49bbfd71e4cd23ce3913aa6 *
Etherpad: https://etherpad.ietf.org/p/nmrg-virtual-20200414 * Recording: WebEx
recording will be available after the meeting * Attendance: please add your
name to the participant list at the bottom on the Etherpad page
(https://etherpad.ietf.org/p/nmrg-virtual-2020414)

Agenda:
* 14:00 - 05 min – 1. Meeting logistics and agenda, Chairs
* 14:05 - 15 min - 2. Intelligent Reasoning on External Events for Network
Management, draft-pedro-nmrg-intelligent-reasoning, Pedro Martinez-Julia *
14:20 - 20 min - 3. Metadata-based Aggregation of Telemetry Flows, Sonia
Fernandez Tejeria * 14:40 - 20 min - 4. Fault Tolerance for Service Function
Chains, Milad Ghaznavi * 15:00 - 15 min - 5. Transport Slice Intent,
draft-contreras-nmrg-transport-slice-intent, Luis Contreras * 15:15 - 20 min -
6. Automated Design of Network Services from Network Service Requirements,
Navid Nazarzadeoghaz * 15:35 - 25 min - 7. Intent Classification,
draft-li-nmrg-intent-classification, Xueyuan Sun * 16:00 - 15 min - 8. Service
Assurance for Intent-based Networking Architecture,
draft-claise-opsawg-service-assurance-architecture, Benoit Claise * 16:15 - 05
min - 9. Intent-Based Networking - Concepts and Definitions,
draft-irtf-nmrg-ibn-concepts-definitions, Laurent Ciavaglia * 16:20 - 15 min -
10. RG updates, Chairs * 16:35 - AoB (time permitting)