agenda-interim-2021-nmrg-01-nmrg-01-01

Meeting Agenda Network Management (nmrg) RG
Title
State Active
Other versions plain text
Last updated 2021-01-24

Meeting Agenda
agenda-interim-2021-nmrg-01-nmrg-01

NMRG Online Meeting January 202
Tuesday 26-01-2021 18:00-20:00 Paris time

RG Chairs:
* Laurent Ciavaglia
* Jéröme François

RG Secretaries
* Jéferson Campos Nobre
* Pedro Martinez-Julia

Useful links:
* Agenda: https://datatracker.ietf.org/doc/agenda-interim-2021-nmrg-01-nmrg-01/
* Materials:
https://datatracker.ietf.org/meeting/interim-2021-nmrg-01/session/nmrg * Webex:
https://ietf.webex.com/ietf/j.php?MTID=m82628046e48984c53ab7998c1788ad9f *
Notes: https://codimd.ietf.org/nmrg-online-20210126# * Recording: WebEx
recording will be available after the meeting on the YouTube IETF Channel
https://www.youtube.com/channel/UC8dtK9njBLdFnBahHFp0eZQ * Attendance: please
add your name at the bottom on the Notes page
(https://codimd.ietf.org/nmrg-online-20210126#)

Agenda:
* 18:00 - 05 min – 1. Meeting introduction, Chairs

* 18:05 - 05 min - 2. (TBC) Status on IBN Concepts and Definitions, Alex Clemm,
draft-irtf-nmrg-ibn-concepts-definitions

* 18:10 - 10 min - 3. Status on Intent Classification, Olga Havel,
draft-irtf-nmrg-ibn-intent-classification

* 18:20 - 15 min - 4. IBN Use Cases "work session"
                                          4.1 Short presentations on use cases
                                          in scope of NMRG 4.2 What do we want
                                          to achieve: common objectives (inputs
                                          to reference model, lessons learned)
                                          and end result 4.3 What do we
                                          want/need to document: common
                                          description, requirements, functional
                                          blocks, validation aspects...

* 19:20 - 15 min - 5. IBN activities outside of NMRG (ZSM, TMF...), Laurent
Ciavaglia

* 19:35 - 10 min - 6. (TBC) Status on Research Challenges in AI for NM, Jérôme

* 19:45 - 15 min - 7. Any other business?

* 20:00 - end of meeting