<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<reference anchor="I-D.ietf-dhc-dhcpv6-prefix-length-hint-issue" target="https://datatracker.ietf.org/doc/html/draft-ietf-dhc-dhcpv6-prefix-length-hint-issue-01">
   <front>
      <title>DHCPv6 Prefix Length Hint Issues</title>
      <author initials="Y." surname="Cui" fullname="Yong Cui">
         </author>
      <author initials="T." surname="Li" fullname="Tianxiang Li">
         </author>
      <author initials="C." surname="Liu" fullname="Cong Liu">
         </author>
      <date month="April" day="28" year="2016" />
      <abstract>
	 <t>   DHCPv6 Prefix Delegation [RFC3633] allows a requesting router to
   include a prefix-length hint value in the IA_PD option to indicate a
   preference for the size of the prefix to be delegated, but is unclear
   about how the requesting router and delegating router should act in
   different situations involving the prefix-length hint.  This document
   provides a summary of the existing problems with the prefix-length
   hint and guidance on what the requesting router and delegating router
   could do in different situations.

	 </t>
      </abstract>
   </front>
   <seriesInfo name="Internet-Draft" value="draft-ietf-dhc-dhcpv6-prefix-length-hint-issue-01" />
   
</reference>
