RATS Agenda March 9th

Room 9 Time zone: UTC+1

13:00 Agenda Bash & Logistics (5 min) Ned Smith, Nancy Cam-Winget, Kathleen Moriarty

13:05 Status of TPM-based Network Device Remote Integrity Verification (RIV) (5 min) Nancy Cam-Winget

13:10 Attestation Sets (10 min) Kathleen Moriarty

13:20 RATS Architecture update and status (15 min) Dave Thaler

13:35 Reference Interaction Models update and status (5 min) Henk Birkholz

13:40 Time-based Unidirectional Attestation (10 min) Henk Birkholz

13:50 RATS Attestation Result Claims for​ SUIT (10 min) Henk Birkholz

14:00 CBOR Tag for Unprotected CWT Claims (10 min) Jeremy O'Donoghue

14:10 YANG Data Model for Challenge-Response aka CHARRA update and status (10 min) Eric Voit

14:20 Attestation Event Stream Subscription (5min) Eric Voit

14:25 RATS Use Cases (10 min) Meiling Chen

14:35 Open mic (25 min)

RATS Agenda March 10th

Room 8 Time zone: UTC+1

15:30 Agenda Bash & Logistics (5 min) Ned Smith, Nancy Cam-Winget, Kathleen Moriarty

15:35 EAT Adoption status update (5 min) Laurence Lundblade

15:40 Overview of EAT Profiles (20 min) Laurence Lundblade

16:00 Discussion about CoSWID in EAT (30 min) Laurence Lundblade