SPRING @IETF-118

Thursday 9 November 2023

Room: Congress Hall 1

09:30-11:30, Local

Log into the IETF datatracker to access:

SPRING WG Meeting Agenda

09:30 SPRING Status - Chairs (5 mins)

09:35 Compressed SRv6 Segment List Encoding in SRH (10 mins)

Presenter: Francois Clad/Weiqiang Cheng
draft-ietf-spring-srv6-srh-compression

09:45 Circuit Style Segment Routing Policies (10 mins)

Presenter: Christian Schmutzer
draft-ietf-spring-cs-sr-policy

09:55 SRv6 Security Considerations (15 mins)

Presenter: Nick Buraglio

Presenter: Yao Liu
draft-liu-6man-icmp-verification

10:20 EVPN Fast Reroute (5 mins)

Presenter: Luc Andr¨¦ Burdet
draft-burdet-bess-evpn-fast-reroute

10:25 SRH Reduction for SRv6 End.M.GTP6.E Behavior (10 mins)

Presenter: Yuya Kawakami
draft-kawakami-dmm-srv6-gtp6e-reduced

10:35 4map6 Segments for IPv4 Service delivery over IPv6-only underlay networks (10 mins)

Presenter: Guozhen Dong
draft-dong-spring-sr-4map6-segments

10:45 Encapsulation of BFD for SRv6 Policy (10 mins)

Presenter: Changwang Lin/Yisong Liu
draft-liu-spring-bfd-srv6-policy-encap

10:55 Validity of SR Policy Candidate Path (10 mins)

Presenter: Ran Chen
draft-chen-spring-sr-policy-cp-validity

11:05 SR-MPLS FRR Extension (5 mins)

Presenter: Huaimo Chen
draft-chen-spring-srmpls-frr-ex

11:10 SR Path Binding Protection Architecture (10 mins)

Presenter: Huaimo Chen
draft-chen-spring-sr-bind-protect-arch

Speaker Shuffling Time/Buffer: 5 minutes
Total Presentation Time: 115 minutes