ANIMA WG Agenda for IETF-98

     Chicago, United State

  Autonomic Networking Integrated Model and Approach

      Chairs: Toerless Eckert & Sheng Jiang

 

There are two sessions (120 + 120 minutes) for the ANIMA WG:

Monday, 13:00-15:00, Zurich A, Afternoon session I

Friday, 9:00-11:00, Zurich A, Morning session I

For both sessions, the chartered work items have the priority.

 

Monday (March 27th, 2017) 2-hour session:
13:00-15:00, Zurich A, Afternoon session I

1.       WG Dash - 5 min
13:00 - 13:05, by co-chairs

2.       ANIMA Generic Signaling (Design team) - 15 min
13:05 - 13:20, by Brian Carpenter, draft-ietf-anima-grasp

3.       ANIMA Auto Bootstrapping (Design team) - 30 min
13:20 - 13:50, by Michael Richardson, draft-ietf-anima-bootstrapping-keyinfra

4.       ANIMA Voucher Profile - 10 min
13:20 - 13:50, by Michael Richardson, draft-ietf-anima-voucher

5.       Autonomic Control Plane - 20 min
13:50 - 14:10, by Toerless Eckert, draft-ietf-anima-autonomic-control-plane

6.       AN Reference Model - 30 min
14:10 - 14:50, by Bing Liu/Michael Behringer/Brian Carpenter, draft-ietf-anima-reference-model

7.  Prefix Management in Large-scale Network - 10 min
14:50 - 15:00, by Brian Carpenter, draft-ietf-anima-prefix-management

Friday (March 31st, 2017) 2-hour session:
9:00-11:00, Zurich A, Morning session I

1.      *  AN Reference Model (Potential Extension for Next Stage) - 35 min
9:00 - 9:35, by Michael Behringer/Laurent Ciavaglia/Brian Carpenter

2.       * GRASP API - 20 min
9:35 - 9:55, by Bing Liu/Brian Carpenter, draft-liu-anima-grasp-distribution, draft-liu-anima-grasp-api

3.       * ANIMA Intent - 20 min
9:55 - 10:15, by Zongpeng Du/Laurent Ciavaglia/Jeferson C Nobre, draft-du-anima-an-intent

4.       * Guidelines for Autonomic Service Agents - 15 min
10:15 - 10:30, by Brian Carpenter/Sheng Jiang, draft-carpenter-anima-asa-guidelines

5.       * Autonomic Slice Networking - Requirements and Reference Model - 25 min
10:30 - 10:55, by Alex Galis/Bing Liu, draft-galis-anima-autonomic-slice-networking

6.       Summary & ANIMA future activities - 5 min
10:55 - 11:00, by co-chairs

 

* mean the non-chartered work items.