Agenda IETF109: avtcore
agenda-109-avtcore-02

The information below is for an old version of the document
Meeting Agenda Audio/Video Transport Core Maintenance (avtcore) WG Snapshot
Title Agenda IETF109: avtcore
State Active
Other versions plain text
Last updated 2020-11-17

Meeting Agenda
agenda-109-avtcore

Audio/Video Transport Core Maintenance (avtcore) Working Group
===============================================================

CHAIRS:  Jonathan Lennox
         Bernard Aboba

IETC 109 AGENDA

Wednesday, November 18, 2020 21:00 - 23:00 Pacific Time
Thursday, November 19, 2020, 5:00  -  7:00 UTC
Thursday, November 19, 2020 12:00  - 14:00 Banghok Time

-------------------------------------------------

          1. Note Well, Note Takers, Agenda Bashing, Draft status - (Chairs,
          12:00, 10 min)

          2.  RTP Control Protocol (RTCP) Feedback for Congestion Control
          (Colin Perkins, 12:10, 10 min)
                https://www.ietf.org/rfcdiff?url1=draft-ietf-avtcore-cc-feedback-message-08&url2=draft-ietf-avtcore-cc-feedback-message-09

          3. Multi-party real-time text (Gunnar Hellström, 12:20, 15 min)
                https://tools.ietf.org/html/draft-ietf-avtcore-multi-party-rtt-mix
                https://tools.ietf.org/html/draft-hellstrom-avtcore-multi-party-rtt-solutions

          4. RTP Header Extension Encryption (Justin Uberti, 12:35, 15 min)
                https://tools.ietf.org/html/draft-uberti-avtcore-cryptex

          5. RTP Payload for VVC (Shuai Zhao, 12:50, 10 min)
                https://tools.ietf.org/html/draft-ietf-avtcore-rtp-vvc

          6. RTP payload for JPEG XS (S. Lugan, 13:00, 10 mins)
                https://tools.ietf.org/html/draft-ietf-payload-rtp-jpegxs

          7. QUIC RTP Tunneling (Samuel Hurst, 13:10, 15 min)
                https://tools.ietf.org/html/draft-hurst-quic-rtp-tunnelling

          8. Multiplexing Scheme Updates for QUIC (Bernard Aboba, 13:25, 10 min)
                https://tools.ietf.org/html/draft-aboba-avtcore-rfc7983bis

          9. Wrapup and Next Steps (Chairs, 13:35, 25 min)